MERSİN / TOROSLAR - Atatürk Ortaokulu

Müslüman Bilim İnsanları ile Değerlerim eTwining Projesi

İslamiiyetin doğuşundan başlayarak islam medeniyetinin bilim ve teknoloji alanlarındaki teori ,uygulama,keşif ve icatlarının tarihi bakış açısı ile öğrencilere tanıtmaya,bilim adamlarının düşünce ufuklarının,kurum ve idarecilerin bilime yaklaşımlarının öğretilmesine  yönelik eğitim  öğretim ortamında yenilikçi çalışmalara ihtiyaç duyulmatadır.Bu sebeple çalışmamızda Büyük Türk Bilginlerinden olan  bilim tarihimizde önemli yere sahip olan müslüman bilim insanlarımıza yönelik geliştirilen etkinliklerle ortaokul öğrencilerimize temel değerlerin kazandırımsı amaçlanmıştır.                                      Atatürk Ortaokulu olarak eTwinning MüslümanBilim insanları ile Değerlerim projesinde birinci gelen afişimizi belirledik ve Müslüman Bilim İnsanları ile Değerlerim  projesinde İbni Sina ile ilgili okul panosunu hazırlandık.

Atatürk Ortaokulu olarak  eTwinning projesi olarak yürütmüş olduğumuz Müslüman Bilim İnsanları ile Değerlerim  projesinde İbni Sina ile ilgili okul panosunu hazırlandı.

04-04-202204-04-2022

Yayın: 04.04.2022 - Güncelleme: 26.04.2022 09:22 - Görüntülenme: 376