MERSİN / TOROSLAR - Atatürk Ortaokulu

0(324) 3208706
Osmaniye Mah. Toroslar Belediyesi arkası Toroslar / MERSİN
Vizyon
Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayat ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir “ model okul” olmaktır
Misyon
Ulu Önder Atatürk ilkeleri ışığında, sevgi ve sayıya, doğru adil ve demokratik davranmaya, hata ve Başarları paylaşmaya, bireysel ve grup disiplinine , araştırma ve analitik düşüncesinin geliştirilmesine, eleştiriye, açıklığa, pozitif düşünceye, yaşam boyu öğrenmeye, yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, her tür şiddete karşı, barışçıl, insancıl, irdeleyen, ve sorgulayan çağdaş bir dünya inancı yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun, ruhsal ve bedensel, gelişime katkısına, ve Toroslar ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU olmanın haklı gururunu yaşamaya önem veriyoruz.
Öğretim Şekli :sabah
dolmuş